Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008

Ουράνιο βλέμμα


(1 photo)

(2 photo)


(3 photo)

(4 photo)


Το βίντεο που ακολουθεί αξίζει πραγματικά να το δείτε έστω κι από περιέργεια.πηγή: http://www.youtube.com/watch?v=frLWCtzG4DM

loger-ixnilatis): Η ύπαρξη αυτού του βίντεο μου γνωστοποιήθηκε προσωπικά από κοπέλα Μουσουλμάνα ή οποία μας έφερε το βίντεο στο κινητό της και η οποία ισχυριζόταν ότι το Ουράνιο αυτό σημείο έλαβε μέρος σε κάποια περιοχή της Τουρκίας. Μας μίλησε με δέος για το συμβάν, λέγοντας: «Κοίτα τα μάτια. Κοίτα πόσο θυμωμένο είναι το βλέμμα. Kάτι θα συμβεί στην Τουρκία κοίτα αυτό είναι σημάδι από τον Θεό». Κατά την ιδία λοιπόν οι σκηνές αυτές διαδραματίστηκαν μέσα στην Τουρκία (αλλά αυτό δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη). Βλέποντας σχολαστικά και ακούγοντας το βίντεο καταλάβαμε από τις ομιλίες ότι το βίντεο είναι καταγραμμένο από κάποιους Ρώσους.

πηγή: http://www.youtube.com/watch?v=BDMShZTdh20


Mετά απο την βοήθεια που μας πρόσφερε απλόχερα ο ιστοχώρος: www.imdleo.gr και συγκεκριμένα ο πατέρας Λεόντιος και τον ευχαριστούμε γι' αυτό (την ευχή του νά 'χουμε), το δεύτερο βίντεο έρχεται σαν απάντηση στα ερωτηματικά που δημιούργησε το πρώτο και μας εξηγεί τι και πώς διαδραματίστηκε εκείνες τις ώερες. Δείτε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: